Αρχική  >  Ελλάδα  > Stoiximan.gr Basket League

«Εξαιρετικό μάθημα για τον Καράμπελα η κόντρα με τον Καλάθη»

Football
293
Ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στην εξαιρετική παρουσία του Καράμπελα, ενώ μίλησε για την απουσία έλλειψης και βάθους στο ρόστερ του Περιστερίου που στοίχισε.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάναμε μία σοβαρή και δυνατή προσπάθεια και είμαι ευχαριστημένος. Νομίζω πως κυρίαρχο στοιχείο ήταν η κούραση μας. Δώσαμε έξι παιχνίδια σε διάστημα έξι ημερών κι αυτό για μας ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Δεν έχουμε το βάθος κι αυτό φάνηκε στο τέλος που δεν είχαμε την δύναμη να μετακινηθούμε και να βρούμε το “καθαρό” μυαλό. 

Αυτά τα παιχνίδια μας δίνουν μεγάλη εμπειρία. Όσο παίζεις με δυνατούς αντιπάλους, τόσο προσεγγίζεις τα πράγματα και τα απομυθοποιείς μέσα σου και είναι πολύ σημαντικό αυτό για μας. Είδαμε τι θα έχουμε του χρόνου. Τώρα ήμασταν κουρασμένοι από συνεχόμενα παιχνίδια και ταξίδια κι αυτή θα είναι η κατάσταση την νέα σεζόν που θα υπάρχει και η Ευρώπη και το ελληνικό πρωτάθλημα. Ήταν μία πολύ καλή εμπειρία για όλους μας, για τους παίκτες, για τους προπονητές, για τον σύλλογο… Για όλους».

Για τις μονομαχίες του Ζώη Καράμπελα με τον Νικ Καλάθη: «Το έχω ξαναπεί από την πρώτη φορά που παίξαμε. Ο Ζώης καλώς ήρθε στο επαγγελματικό μπάσκετ, ο Νικ είναι ένα πολύ έμπειρο παιδί, τον πίεσε, του πίεσε το μυαλό, κατάλαβε πως ήταν ο βασικός δημιουργός της ομάδας και τον πίεσε στο μυαλό πάρα πολύ. Υπήρχε κι ένας εκνευρισμός και από τους δύο και ήταν πολύ λογικό. Εμένα μου άρεσε που άντεξε και πνευματικά και σωματικά απέναντι σε έναν από τους καλύτερους αμυντικούς της Ευρώπης. Τον κυνήγησε, ήθελε να του πάρει την μπάλα, ήθελε να τον περιορίσει και νομίζω πως ήταν ότι καλύτερο για τον ίδιο».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top