Αρχική  >  Ελλάδα  > Stoiximan.gr Basket League

Υγιεινός περίπατος και 1-0 για την ΑΕΚ επί του Χολαργού

Football
405
Ξεκίνημα με το… δεξί για την ΑΕΚ, που δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα κόντρα στον Χολαργό, κάνοντας το 1-0 στην σειρά (84-62). Για την Ένωση ξεχώρισε ο Χάντερ, ενώ σε απόδοση τον ακολούθησε ο Σάκοτα. Από τον Χολαργό οι Χοκινς και Λοβ διακρίθηκαν.

Στο παιχνίδι: 

Από την αρχή του παιχνιδιού, η ΑΕΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο, κάτι που μαρτυρά και από το 21-8 της πρώτης περιόδου. Αντίστοιχη ήταν η εικόνα και στο δεύτερο δεκάλεπτο, με την Ένωση να έχει σταθερά διψήφια διαφορά και το ημίχρονο να κλείνει στο 43-30.

Για την ομάδα του Λούκα Μπάνκι ο Χάντερ είχε 10 πόντους, ενώ ο Σάκοτα τον ακολούθησε σε απόδοση με 9. Για τον Χολαργό ο Χόκινς είχε φτάσει τους 9.

Στο ίδιο μήκος κύματος παίχτηκε και το τρίτο δεκάλεπτο, με την ΑΕΚ να μην πατά το… γκάζι, ωστόσο ήταν συνεχώς σε διψήφιο προβάδισμα (63-47). Ο Χάντερ είχε φτάσει τους 16 πόντους, ο Σάκοτα είχε 11, ενώ από 10 είχαν οι Σαντ-Ρος και Λαρεντζάκης. Για τον Χολαργό που δεν μπορούσε να αντιδράσει, από 8 είχαν οι Λοβ και Φιτζπάτρικ.

Στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού, η Ένωση απλά έκανε το καθήκον και της και έφτασε σε μια εύκολη νίκη, κάνοντας το 1-0 στην σειρά των playoffs. Χάντερ, Γιορκ, Σαντ-Ρος, Σάκοτα και Λαρεντζάκης ήταν οι διψήφιοι για την ΑΕΚ. Από τον Χολαργό που δεν μπόρεσε να κάνει κάτι το εντυπωσιακό, οι Φιτζπάτρικ, Λοβ και Χόκινς ξεχώρισαν, όντας διψήφιοι.


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top