Αρχική  >  Ελλάδα  > Stoiximan.gr Basket League

«Ο Λυχναράς δεν κατέχει καμία θέση στο Δ.Σ. της ΚΑΕ Λαύριο»

Football
328
Το Λαύριο μέσω επίσημης ανακοίνωσης ξεκαθάρισε ότι οι απόψεις του Άρη Λυχναρά δεν συμβαδίζουν με αυτές της ΚΑΕ και ότι δεν κατέχει καμία θέση στο Δ.Σ. του συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα ο νομικός σύμβουλος της ομάδας ανέφερε ότι εφόσον η προσφυγή του Ολυμπιακού δικαιωθεί θα πρέπει να επαναληφθεί η τελευταία αγωνιστική της Basket League. Κάτι τέτοιο όμως δεν πρόκειται να συμβεί, αφού η συγκεκριμένη άποψη καταρρίφθηκε από την νομική σύμβουλο του ΕΣΑΚΕ.

Από την πλευρά της η ΚΑΕ Λαύριο πήρε θέση για την άποψη του Άρη Λυχναρά και ανέφερε ότι τα λόγια του δεν τους εκπροσωπούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Λαύριο, ξεκαθαρίζει ότι ο κ. Άρης Λυχναράς στο σημερινό ΔΣ του ΕΣΑΚΕ εξέφρασε προσωπικές απόψεις και όχι τις θέσεις της ΚΑΕ Λαύριο.

Οι θέσεις της ΚΑΕ Λαύριο, εκφράστηκαν από τον Πρόεδρο της, κ. Γιάννη Ψαρράκη, με όσα είπε και έπραξε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας.

Η ΚΑΕ Λαύριο συνεχίζει τον αγώνα της για την αποκατάσταση της τάξης και την απονομή δικαιοσύνης, έχοντας τη συμπαράσταση όλων των ομάδων της Λίγκας και όχι μόνο.

☞ Υ.Γ. Διευκρινίζουμε, προς αποφυγή παρεξηγήσεων και παρερμηνεύσεων, ότι ο κ. Άρης Λυχναράς ΔΕΝ κατέχει καμία θέση στο Δ.Σ. της ΚΑΕ Λαύριο όπως διαβάσαμε στο διαδίκτυο.

Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top