Αρχική  >  Ελλάδα  > Stoiximan.gr Basket League

Υποβιβασμός για όποια ομάδα δεν συμμετάσχει στα πλέι οφ ανεξαρτήτως αναδιάρθρωσης!

Football
103
Στη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ ξεκαθαρίστηκε πως όποιος δεν κατέβει στα πλέι οφ θα υποβιβαστεί στην Α2, ακόμα κι αν γίνει τελικά η αναδιάρθρωση στην Basket League.

Στο προηγούμενο κρίσιμο meeting των ομάδων, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και νομική σύμβουλος του ΕΣΑΚΕ είχαν εξηγήσει πως όποιος δεν κατέβει σε έναν αγώνα των πλέι οφ, θα υποβιβαστεί στην Α2 Κατηγορία. Έτσι, ο Ολυμπιακός κλήθηκε να αφήσει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ενόψει της σειράς με τον Παναθηναϊκό.

Τις τελευταίες ώρες υπήρχαν μερικά ερωτηματικά σχετικά με τους Πειραιώτες και το τι θα συμβεί σε περίπτωση που δεν κατέβουν στο ΟΑΚΑ, εφόσον υπάρξει αναδιάρθρωση, που θα «σώσει» όλες τις ομάδες της λίγκας, με αφορμή το περιστατικό που συνέβη με το Λαύριο.

Η νομική σύμβουλος του ΕΣΑΚΕ, λοιπόν, ξεκαθάρισε και πάλι την κατάσταση.

Τόνισε αυτή τη φορά πως όποια ομάδα δεν κατέβει σε αγώνα των πλέι οφ, θα έχει υποπέσει σε πειθαρχική παράβαση και θα υποβιβαστεί στην Α2 Ανδρών, ανεξαρτήτως αν θα προχωρήσει τελικά η αναδιάρθρωση ή όχι.

Επομένως, είναι πλέον σίγουρο και δεν υπάρχουν… παραθυράκια, μέσω της αναδιάρθρωσης: όποιος δεν κατέβει στα πλέι οφ, θα υποβιβαστεί στην Α2, ενόψει της επόμενης σεζόν.


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top