Αρχική  >  Ελλάδα  > Stoiximan.gr Basket League

"Ναι" των ομάδων της Basket League για αναδιάρθρωση!

Football
331
Οι ομάδες της Basket League τάχθηκαν υπέρ της αναδιάρθρωσης, που πρότεινε το Λαύριο μέσω του προέδρου του, Γιάννη Ψαρράκη.

Μετά την απόφαση του Παναθηναϊκού να μην κατέβει στο ματς με την Κύμη, η ομάδα της Εύβοιας πήρε το παιχνίδι στα χαρτιά και οι συνέπειες στην Basket League έμοιαζαν με… ντόμινο. 

Το Λαύριο, παρά το γεγονός ότι επιβλήθηκε του Ηφαίστου, ακολούθησε τον Κολοσσό Ρόδου στην Α2 και ο πρόεδρός του, Γιάννης Ψαρράκης, στάθηκε στην αδικία της συγκεκριμένης εξέλιξης. Έτσι, με επιστολή του προς τις ομάδες και τον ΕΣΑΚΕ πρότεινε αναδιάρθρωση, χωρίς να πέσει κάποια ομάδα. 

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος στη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ, που διεξάγεται αυτή την ώρα, υπογράμμισε πως πρέπει να εξεταστεί αν είναι κάτι τέτοιο νομικά δυνατό, αλλά έθεσε το θέμα προς συζητήση.

Οι περισσότερες ομάδες της λίγκας, λοιπόν, συμφώνησαν πως για συναισθηματικούς -κυρίως- λόγους τάσσονται υπέρ της συζήτησης, ώστε να βρεθεί η φόρμουλα, που θα κρατήσει το Λαύριο στα «σαλόνια» και θα υπάρξει κατάλληλη αναδιάρθωση. 

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης κουβέντας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατέθεσε τη δική του πρόταση για αποβολή του Ολυμπιακού από την Basket League, με τους Πειραιώτες να προτείνουν διακοπή του πρωταθλήματος. 


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top