Αρχική  >  Ελλάδα  > Stoiximan.gr Basket League

Έμειναν στην κατηγορία το Ρέθυμνο και η Κύμη, υποβιβάστηκε το Λαύριο!

Football
252
Ύστερα από την ολοκλήρωση της 26ης αγωνιστικής, το Λαύριο αποχαιρετά οριστικά την Basket League και Ρέθυμνο – Κύμη παραμένουν σ’ αυτή.

Πριν από την έναρξη της τελευταίας αγωνιστικής της regular season, τρεις ομάδες εμπλέκονταν σε σενάρια για τον υποβιβασμό στην Α2: η Κύμη, που ήταν και στην δυσχερέστερη θέση, το Λαύριο και το Ρέθυμνο. Τελικά, το Λαύριο είναι η ομάδα, η οποία αποχαιρετά την κατηγορία.

Η ομάδα της Κύμης σώθηκε, ύστερα από την απόφαση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ να μην κατέβει στο ματς του ΟΑΚΑ, και αυτό έβαλε τις άλλες δύο ομάδες στην δύσκολη κατάσταση. Το Ρέθυμνο όμως κατάφερε να πάρει το διπλό στο Αλεξάνδρειο κι έτσι πήγε… στράφι η νίκη που έκανε το Λαύριο κόντρα στον Ήφαιστο.

Να θυμίσουμε πως ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Ψαρράκης, ανέφερε πριν από την έναρξη της αγωνιστικής: «Θεωρώ πως αυτή η κατάσταση είναι αλλοίωση του πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε το δίκιο μας με οποιοδήποτε μέσο υπάρχει».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top