Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Τρίκαλα

Τακιανός: «Να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια τη σεζόν»

Football
16825
Μετα και τον μαθηματικό υποβιβασμό των Τρικάλων, ο Φώτης Τακιανός ανέφερε πως ζητούμενο για την ομάδα του είναι να τελείώσει τη σεζόν με αξιοπρέπεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού μετά την ήττα από τον Άρη:

«Συγχαρητήρια στον Άρη και καλή δύναμη όσον αφορά τη συνέχεια. Για μας ήταν ένα παιχνίδι το οποίο, όπως και τα τελευταία, είχε τις ίδιες δυσκολίες. Απέναντι σ' έναν αντίπαλο με σαφώς υψηλότερο κίνητρο και με παίκτες που δεν είχε στον προηγούμενο αγώνα. Εμείς θέλουμε να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια τη φετινή σεζόν γιατί η ομαλή λήξη της φετινής χρονιάς θα είναι η παρακαταθήκη για την επόμενη. Μια ομάδα που θα παλεύει κάθε μέρα μπορεί να αρέσει σε κάποιους για να ξαναφέρουν την ομάδα εκεί που πρέπει.

Στο παιχνίδι δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί σε πολλά πράγματα, όπως η προστασία του καλαθιού. Κι όπως γίνεται συνήθως αναλόγως με την πίεση που δέχεται στο 3ο και 4ο δεκάλεπτο, καταρρέει λόγω δυνάμεων. Αυτά είναι επαναλαμβανόμενα, θα τα δούμε και στους επόμενους αγώνες».

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top