Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Τρίκαλα

Τακιανός: «Θετικό ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί σε όλο το ματς»

Football
17761
Διαβάστε τι δήλωσε ο τεχνικός των Τρικάλων Φώτης Τακιανός

Αρχικά ανέφερε: «Θα ήθελα να ξεκινήσω συμπαραστεκόμενος στις δύο οικογένειες για τον χαμό στην οικογένεια τους και να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια.

Το παιχνίδι ήταν ιδιαιτέρων συνθηκών γιατί είχαμε τέσσερις παίκτες που ενσωματώθηκαν αργά στην ομάδα. Αποφασίσαμε όμως με τους παίκτες μου να μην το χρησιμοποιούμε αυτό ως κάλυψη. Σήμερα ήταν ενθαρρυντικό το ότι μείναμε ανταγωνιστικοί για 40 λεπτά. Αυτό δημιουργεί προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο στην συνέχεια. Το επόμενο Σάββατο είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Φάρο και πολλά τέτοια θα παιχτούν μέχρι το τέλος της σεζόν. Καλή επιτυχία και συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Στηρίζουμε τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και πιστεύουμε ότι θα μας κάνει υπερήφανους και θα περάσει στην επόμενη φάση».

Για το πόσες νίκες θέλει η ομάδα για να πετύχει τον στόχο της: «Υπάρχει περίπτωση να σωθεί η ομάδα με εφτά νίκες αλλά έχοντας ισοβαθμίες. Μπορεί και με οχτώ. Εμείς θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε και τις διαφορές στην συνέχεια για να πετύχουμε τον στόχο μας».

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top