Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Τρίκαλα

Πληρωμές στα Τρίκαλα

Football
18280
Πληρώνονται παίκτες μετά από κινητοποίηση για οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ

Χρήματα που συγκεντρώθηκαν σήμερα, με συστράτευση δυνάμεων από την τοπική κοινωνία, πρόκειται να μοιραστούν σε καλαθοσφαιριστές των Τρικάλων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί μέρος της οικονομικής δυσχέρειας που υφίσταται, επί της παρούσης, στην ΚΑΕ. Κατάσταση που φάνηκε με το χειρότερο τρόπο στο τελευταίο, εντός έδρας, παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (12/2), όταν οι Θεσσαλοί, παρατάχθηκαν με μόλις επτά παίκτες στο παρκέ.

Τα δεδομένα της εταιρείας και η προσπάθεια που καταβάλλεται, ώστε να βγει η σεζόν και να κατορθώσει να κερδίσει την παραμονή της στην Α1 φέτος η ομάδα, αναμένεται να εκθέσει αύριο το απόγευμα, μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου, ο πρόσφατα παραιτηθείς πρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Φρύδας.

Αναβλήθηκε, ακόμη, σήμερα η προγραμματισμένη στην ΕΕΑ διαδικασία για την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του Αιόλου, του οποίου συνέχεια είναι τα Τρίκαλα BC, που αιτήθηκαν οι Κώστας Σαριμπαλίδης, Δημήτρης Γιανναλέτσος. Αμφότεροι οι καλαθοσφαιριστές διεκδικούν χρήματα που έχουν λαμβάνειν από τη συνεργασία που είχαν με τον Αίολο στα χρόνια της παρουσίας του τελευταίου στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top