Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Ρέθυμνο

"Να παραμείνουμε συμπαγείς για να πάρουμε τη νίκη με τον Κολοσσό"

Football
2161

Το Ρέθυμνο θέλει τη νίκη πάση θυσία απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου για να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και να διατηρήσει τις ελπίδες του για σωτηρία ζωντανές, όπως είπε ο Βαγγέλης Ζιάγκος.

 


Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, τα βαθμολογικά και ψυχολογικά οφέλη της νίκης επί της Κύμης θα αποκτήσουν νόημα και ουσία μόνο με νίκη στο αυριανό ματς. Στο αγωνιστικό σκέλος παίζουμε με μία ομάδα που τρέχει πολύ και σουτάρει ανεξέλεγκτα και σημαδεύει σε συνθήκες απομόνωσης τόσο κοντά όσο και μακριά από το καλάθι. Για μας το ζητούμενο είναι σαφές. Να ελέγξουμε τις προκλήσεις του αγώνα και να μείνουμε συναισθηματικά και πνευματικά συμπαγείς στην κρισιμότητα του ματς.

Νιώθουμε ότι κάνουμε κάθε φορά το καλύτερο δυνατό. Ο κόσμος στηρίζει σταθερά τη φετινή πολύ δύσκολη προσπάθεια. Δεν τον έχουμε ανταμείψει αναλογικά με τη συνεισφορά του και τις προσδοκίες του. Ανανεώσαμε τις ελπίδες του με την προηγούμενη νίκη και ζητάμε να παραμείνει δίπλα μας και να συνεχίσει να μας στηρίζει μέχρι τέλους».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top