Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Ρέθυμνο

Μυκονιάτης: «Να δείξουμε βελτίωση με το Περιστέρι»

Football
11592
Διαβάστε όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ρεθύμνου Σταύρος Μυκονιάτης για το φιλικό ματς με το Περιστέρι

«Ήταν δύο πολύ δυνατά παιχνίδια με δύο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος. Αυτά τα παιχνίδια μας βοήθησαν ιδιαίτερα, ώστε να δουν και να συνειδητοποιήσουν οι ξένοι παίκτες μας τι θα αντιμετωπίσουμε τη φετινή σεζόν, καθώς κανένα από τα παιδιά δεν έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όπως είναι λογικό σε αυτά τα δύο παιχνίδια είχαμε καλά και κακά διαστήματα, τα οποία θα τα δούμε και θα τα δουλέψουμε στη συνέχεια. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για το αυριανό παιχνίδι στο Περιστέρι, όπου θέλουμε να δείξουμε περισσότερη βελτίωση σε κάποιους τομείς».

Παράλληλα, ευχαρίστησε την ομάδα της Κερατέας και τον Θοδωρή Παλαιοχωρίτη για τη σημερινή φιλοξενία στο γήπεδο τους. «Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Κερατέας και τον Θοδωρή Παλαιοχωρίτη, καθώς μας βοήθησαν και μας φιλοξένησαν στο γήπεδο τους σήμερα για τις ανάγκες της προπόνησης».

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top