Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Σουτάκι... στην Αργυρούπολη

Football
701
Έπειτα από 4 χρόνια το Ρέθυμνο επισκέφθηκε ξανά το Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης, στο πλαίσιο του προγράμματος «Σουτάκι… στην Κρήτη».

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Η υποδοχή των μικρών μαθητών ήταν ιδιαίτερη θερμή για τους παίκτες μας Γιάννη Παναρετάκη και Άγγελο Δραγάτη, τους οποίους συνόδευσαν ο Τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Κούμουλος, ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Βαλάντης Χόμπης, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Ναταλία Βορριά και ο Νίκος Τζανιδάκης από το γραφείο Τύπου.

Οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας μας παρέλαβαν τα δώρα που τους προσέφεραν οι μικροί μαθητές και εν συνεχεία αφού απάντησαν στις ερωτήσεις τους, έπαιξαν το καθιερωμένο μονό στον προαύλιο χώρο του Σχολείου. Μάλιστα, χωρίστηκαν σε αγόρια και κορίτσια, με τον ανταγωνισμό να είναι έντονος και ο ενθουσιασμός μεγάλος. Έπειτα οι παίκτες μας μοίρασαν αυτόγραφα, μπάλες και διχτάκια. Επίσης, προσέφεραν στο σχολείο ένα ομοίωμα της αγαπημένης μας μασκότ, Κερατούκλη. Το ραντεβού των παικτών με τους μαθητές ανανεώθηκε για το Σάββατο (16.30) στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», καθώς άπαντες προσκλήθηκαν στο αγώνα της ομάδας μας απέναντι στον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης κ. Κώστα Βερβερίδη και τους δασκάλους για την άψογη φιλοξενία.

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top