Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Η απίστευτη κίνηση των παικτών

Football
552
Διαβάστε τι έκαναν οι παίκτες των Κρητικών για τις άπορες οικογένειες

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings με τη σημαντική αρωγή των Super Markets SYN.KA συνεχίζει την δράση «Assist Αγάπης» του κοινωνικού προγράμματος «Cretan Kings Assist», προσφέροντας στους συνανθρώπους μας που πραγματικά έχουν ανάγκη.

Αυτήν τη φορά το ραντεβού των καλαθοσφαιριστών Χριστόφορου Στεφανίδη και Τράβις Ντάνιελς και των εθελοντών της ομάδας μας δόθηκε στο συσσίτιο της Ιεράς Μητρόπολης Λάμπης, Συβρίτου & Σφακίων, στο Σπήλι Ρεθύμνου. Αφού προμηθεύτηκαν προϊόντα και τρόφιμα υψηλής ποιότητας από τα Super Markets SYN.KA, αλλά και τα λαχανικά που παρήγαγαν τα συνεργαζόμενα σχολεία της δράσης «Κηπουρέματα», ξεκίνησαν με προορισμό το Σπήλι. Έπειτα από τη ζεστή υποδοχή των υπευθύνων του συσσιτίου και υπό την καθοδήγηση τους, ξεδίπλωσαν τις μαγειρικές τους ικανότητες, με στόχο να ετοιμάσουν τα 160 γεύματα που συνολικά προσφέρει καθημερινά το συσσίτιο. Στη συνέχεια ακολούθησε η παράδοση των γευμάτων στους άπορους, «εισπράττοντας» ανεκτίμητης αξίας χαμόγελα και «ευχαριστώ».

Το «Assist Αγάπης» θα συνεχίσει να προσφέρει τις εθελοντικές υπηρεσίες του, με επόμενο σταθμό το συσσίτιο της Αγίας Βαρβάρας «Χριστιανική Γωνιά».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top