Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Ρέθυμνο

«Δυσφήμιση του αθλήματος»

Football
532
Ως δυσφήμιση του μπάσκετ χαρακτήρισε την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ρεθύμνου στη Λευκάδα, κόντρα στη Δόξα, ο Ηρακλής Μανουκαράκης.

«Δεν είναι τόσο το κόστος, όσο η ταλαιπωρία και η δυσφήμιση του αθλήματος», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Ηρακλής Μανουκαράκης, για να προσθέσει…

Για το Ρέθυμνο της νέας αγωνιστικής περιόδου: «Κάναμε κάποιες αλλαγές, θέλουμε να έχουμε μια πιο επιθετική ομάδα. Φέτος πήραμε κάπως πιο έμπειρα παιδιά στις θέσεις των ξένων κι έχουμε πολλά ταλαντούχα νέα παιδιά, όπως ο Κώττας, ο Χριστοδούλου, ο Καμπερίδης και ο Ραζής».

Για τις εκδηλώσεις για τα τριάντα χρόνια ιστορίας του συλλόγου και το τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης»: «Φέτος συμπληρώνουμε τριάντα χρόνια από την ίδρυση του ΑΓΟΡ. Θα γίνει μια εκδήλωση την Παρασκευή (23/09) και θα ακολουθήσει το «Πέτρος Οικονομάκης», στο οποίο θα συμμετέχουν επίσης ο ΠΑΟΚ, ο Κολοσσός Ρόδου και ο Απόλλωνας Πατρών. Ο Πέτρος ήταν ο γίγαντάς μας. Εκτός από εξαιρετικός αθλητής ήταν κι ένα φοβερό παιδί».

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top