Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Προμηθέας

Λυκογιάννης: «Ομάδα με τρομερή ποιότητα ο Προμηθέας»

Football
5088
Ο Χολαργός υποδέχεται τον Προμηθέα(17/10,15:45) και ο Άρης Λυκογιάννης στάθηκε στην ποιότητα ,το ρόστερ και τη «χημεία» των Πατρινών.

«Ο Προμηθέας είναι μια ομάδα με τρομερή ποιότητα ,τρομερό ρόστερ και δείχνει να έχει πάρα πολύ καλή "χημεία" τη δεδομένη στιγμή» εξηγεί ο προπονητής του Χολαργού και συνεχίζει : «Η ψυχολογία της είναι στο καλύτερο σημείο και σε συνδυασμό με τις προσωπικότητες που υπάρχουν δημιουργεί ένα μείγμα που είναι πολύ δυνατό και αυτό αποτυπώνεται στο παρκέ με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της ειδικά στο Basketball Champions League».

Ο Χολαργός με την βοήθεια του κόσμου που αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο θέλει να αξιοποιήσει τον...έκτο παίκτη του προκειμένου να φθάσει στη νίκη.«Εμείς παίζουμε στο γήπεδό μας ,περιμένουμε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας και να μας στηρίξει , θα κάνουμε την προσπάθειά μας παίζοντας δυναμικά και με ενέργεια και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει»συμπληρώνει ο Άρης Λυκογιάννης.


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top