Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Προμηθέας

Γιατράς: «Κάτι σημαίνει το ότι έμεινε ο Καλάθης 27 λεπτά στο παρκέ»

Football
11616
Ο Μάκης Γιατράς έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια του Προμηθέα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν χαμογελάμε, έγινε μεγάλη προσπάθεια. Δεν προσεγγίσαμε καλά αμυντικά το ματς στην αρχή. Παλέψαμε, πήραμε τα ριμπάουντ παρά τα προβλήματα. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Κάτι σημαίνει ότι ο Καλάθης έμεινε 27 λεπτά στο γήπεδο. Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε πολλά πράγματα. Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα, για αυτό φτιάξαμε ένα μεγάλο ρόστερ, ώστε να ανταπεξέλθουμε. Δεν έχουμε ξαναζήσει με τα ταξίδια. Δείχνουμε ενέργεια, είμαστε σε καλό mood. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω.

Ο Προμηθέας είναι ομάδα που ήρθε για να μείνει. Θέλει να πρωταγωιστήσει στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Χάσαμε σήμερα, δεν είναι να πανηγυρίζουμε. Κρατάμε κάποια θετικά αλλά η ουσία είναι ότι χάσαμε. Ο Παρκς ήταν καταπληκτικός, έκανε double double. Εγώ ήμουν όπως ήμουν στο τοπικό. Εγώ είμαι ένα κομμάτι της ομάδας, όχι κάτι παραπάνω. Το μεγαλύτερο κομμάτι είναι ο κύριος Λιόλιος. Αγαπάει την ομάδα. Έχει πει από την καρδιά του να χαιρόμαστε το μπάσκετ».

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top