Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Προμηθέας

Η ανακοίνωση του Προμηθέα για την επιστροφή της "Βασίλισσας"

Football
526
Η ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών συνεχάρη την ΑΕΚ για την κατάκτηση του Basketball Champions League και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Μάκη Αγγελόπουλο.

Αναλυτικά η ανκοίνωση των Πατρινών:

«Η διοίκηση της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας εκφράζει τα πιο θερμά της συγχαρητήρια στο τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές της ομάδας μπάσκετ της Α.Ε.Κ. για την κατάκτηση του τροπαίου του Basketball Champions League. Θεωρούμε πως ιδιαίτερη αναγνώριση κι έπαινος αξίζει προσωπικά στον Πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλο, για την επιμονή, την σκληρή δουλειά και την πίστη στο όραμά του για τον Σύλλογο που αγαπά και υπηρετεί, που οδήγησαν σε αυτή την σημαντική επιτυχία, που σημαίνει την μεγάλη επιστροφή της "βασίλισσας" του ελληνικού μπάσκετ στους ευρωπαϊκούς τίτλους και έχει ιδιαίτερη αξία για όλους μας, καθώς ο θρίαμβος της Α.Ε.Κ. τιμάει συνολικά το Ελληνικό Μπάσκετ».

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.