Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Προμηθέας

Γκίκας: «Σεβόμαστε την ΑΕΚ, όμως πάμε στο ΟΑΚΑ να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Football
295
Διαβάστε τι δήλωσε ο αρχηγός του Προμηθέα Πατρών για το ματς με την ΑΕΚ αύριο στο ΟΑΚΑ

Αναλυτικά το blog του Νίκου Γκίκα στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: 

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας θεωρώ ότι έχουμε βρει έναν καλό ρυθμό, ενώ είναι πολύ σημαντικό και το ότι, πλέον, έχει μπει στο κλίμα και στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας μας και ο νεοαποκτηθείς Κέισι Πράδερ.

Είμαστε έτοιμοι για μια μάχη διάρκειας 40 λεπτών. Τυχόν θετικό αποτέλεσμα θα σημαίνει πάρα πολλά για εμάς και για τους καινούργιους στόχους που έχουμε θέσει. Γνωρίζουμε ότι ο βαθμός δυσκολίας της εν λόγω αναμέτρησης είναι πολύ υψηλός, όμως έχουμε δουλέψει σκληρά, έχουμε καλή ψυχολογία και θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί μέσα στο παρκέ.

Θεωρώ ότι τα κλειδιά του αγώνα θα είναι η ένταση, η αθλητικότητα, η μαχητικότητα και η θέληση. Έχουμε δείξει ότι το θέλουμε πολύ, θέλουμε να βρεθούμε όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται φέτος στην Stoiximan.gr Basket League. Σεβόμαστε την ΑΕΚ, όμως πάμε στο ΟΑΚΑ να κάνουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε αυτά που μας αναλογούν».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top