Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Π.Α.Ο.Κ.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Ένταση, δράση, πάθος και μεγάλες στιγμές που έρχονται...»

Football
1233

Toδικό της μήνυμα για τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας έστειλε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση της


Συγκεκριμένα αναφέρει: "Η νέα σεζόν ξεκινά! Με πολύ μπάσκετ από σήμερα το πρωί και τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Μη χάσετε ούτε λεπτό δράσης, έντασης, πάθους και όλων των μεγάλων στιγμών που έρχονται στο «Παλατάκι» σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Basketball Champions League #wearepaok #wearefamily #paok".

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="el" dir="ltr">Η νέα σεζόν ξεκινά! Με πολύ μπάσκετ από σήμερα το πρωί και τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Μη χάσετε ούτε λεπτό δράσης, έντασης, πάθους και όλων των μεγάλων στιγμών που έρχονται στο «Παλατάκι» σε πρωτάθλημα, κύπελλο και <a href="https://twitter.com/BasketballCL?ref_src=twsrc%5Etfw">@BasketballCL</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/wearepaok?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#wearepaok</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/wearefamily?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#wearefamily</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/paok?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#paok</a> <a href="https://t.co/Cm48YdwcXR">pic.twitter.com/Cm48YdwcXR</a></p>&mdash; PAOK BC (@PAOKbasketball) <a href="https://twitter.com/PAOKbasketball/status/1031423659645255680?ref_src=twsrc%5Etfw">August 20, 2018</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top