Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Π.Α.Ο.Κ.

Τα συγκινητικά λόγια του Μούσα

Football
2865
Διαβάστε τις δηλώσεις του Βόσνιου φόργουορντ των Μπρούκλιν Νετς που περιγράφει πως ένιωσε τον πόλεμο

«Οι Γιουγκοσλάβοι έχουν πειθαρχία. Είμαστε παιδιά του πολέμου. Δεν γεννήθηκα μέσα στη διάρκεια του πολέμου, αλλά το ένιωσα γιατί ο πατέρας μου ήταν στον στρατό. Είχε 2 χιλιάδες στρατιώτες υπό την επίβλεψή του. Όταν βλέπεις συνεχώς ανθρώπους να πεθαίνουν, είναι φυσικό να μαθαίνεις να παλεύεις για τα πάντα και να είσαι περισσότερο συναισθηματικός από το κανονικό. Έχουμε κάτι που δεν μπορεί να περιγράψει εύκολα κάποιος. Ο πόλεμος μας έκανε πιο δυνατούς», ανέφερε ο Μούσα, ο οποίος μίλησε και για την εποχή που αγωνίστηκε στη Τσεντεβίτα και αντιμετώπισε προβλήματα λόγω της θρησκείας του:

«Ήμουν ένα 16χρονο αγόρι και άκουγα τα πάντα. Με επηρέασε πολύ. Έμενα στον πάγκο για 40 λεπτά. Δεν έπαιζα, η ομάδα έχανε και οι φίλαθλοι μου πετούσαν πράγματα με βρισιές. Είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσεις όταν βρίσκεσαι σε μία άλλη χώρα. Δεν θα πω πως αυτοί ήταν κακοί άνθρωποι. Απλά ήταν φίλαθλοι και ήθελαν να υποστηρίξουν την ομάδα τους. Αλλά αυτός ήταν σίγουρα ο λάθος τρόπος».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top