Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Π.Α.Ο.Κ.

Παπαθεοδώρου: «Να κάνουμε το βήμα παραπάνω»

Football
2183
Διαβάστε τι δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά 

«Για να αξιολογήσουμε τον όμιλό μας, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν δύο δεδομένα. Πρώτα από όλα θα πρέπει να σχηματίσουμε το ρόστερ μας και στη συνέχεια θα πρέπει να ολοκληρωθεί και ο όμιλος. Αυτή την στιγμή υπάρχουν έξι ομάδες και υπολείπονται άλλες δύο, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν την ποιότητα του ομίλου. 

Έτσι, η στελέχωση της ομάδας και η ολοκλήρωση του ομίλου θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό και τις προσδοκίες που θα υπάρχουν από την πλευρά μας. Το σίγουρο είναι ότι θα είναι μια πάρα πολύ ισχυρή και δύσκολη διαδικασία. Υπάρχουν ομάδες όπως η Umana Reyner Venezia και η Tenerife, οι οποίες έχουν μια πολύ καλή παράδοση στα δύο πρώτα χρόνια του Basketball Champions League». 

Για το επίπεδο της διοργάνωσης: «Το επίπεδο είναι πολύ ανεβασμένο σε σχέση με πέρυσι. Αυτό το γεγονός μπορεί να μεγαλώνει τον ανταγωνισμό, αλλά για εμάς είναι πιο ευχάριστο να παίζουμε με ομάδες υψηλού επιπέδου. Είναι κάτι που μας βοηθάει για να εξελιχθούμε σαν ομάδα». 

Για το αν η διάκριση στο Basketball Champions League αποτελεί έναν από τους μεγάλους στόχους της νέας σεζόν: «Είναι ξεκάθαρο ότι θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το πώς θα ολοκληρώσουμε το ρόστερ. Είναι πολύ καλό να κάνουμε όνειρα και να έχουμε φιλοδοξίες, αλλά για να μπορούμε να τα πραγματοποιήσουμε θα πρέπει να στελεχώσουμε και ιδανικά το ρόστερ, καθώς όπως είπα και πριν ο ανταγωνισμός μεγαλώνει και το επίπεδο ανεβαίνει. Θα πρέπει και εμείς με τη σειρά μας να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top