Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Π.Α.Ο.Κ.

Αυξημένες αποδοχές Τζόουνς και Γκος

Football
2053
Ο ΠΑΟΚ έδειξε με πολύ ξεκάθαρο τρόπο ποιους παίκτες υπολογίζει για την επόμενη χρονιά και οι προτάσεις με αυξημένες αποδοχές σε Φιλ Γκος, Λακι Τζόουνς ουσιαστικά δείχνουν τα σχέδιά του.

Η βασική προτεραιότητα του ΠΑΟΚ ήταν η παραμονή του Βαγγέλη Μαργαρίτη κι αυτή εξασφαλίστηκε με… συνοπτικές διαδικασίες. Ο δεύτερος στη σχετική λίστα είναι ο Φιλ Γκος. Στον Αμερικανό κατατέθηκε πρόταση με αυξημένες οικονομικές απολαβές. Κατά την αναχώρησή του για τις Ηνωμένες Πολιτείες ο Γκος εξέφρασε την επιθυμία επιστροφής του στη Θεσσαλονίκη και κατ’ επέκταση ανανέωσης της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχει απαντήσει στην πρόταση του Δικεφάλου. Οι επιτελείς του τελευταίου εκτιμούν ότι τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο καλύπτουν τα «θέλω» του αθλητή καθώς επίσης και ότι ο Γκος θα είναι στην ομάδα την επόμενη χρονιά.

Σε ότι αφορά τον Λάκι Τζόουνς, ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση με αυξημένες οικονομικές απολαβές αλλά και επί της συγκεκριμένης περίπτωσης περιμένει την απάντησή του. Στην πραγματικότητα όμως, το ζήτημα που τους «καίει» είναι αυτό του Γκος.


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top