Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Π.Α.Ο.Κ.

Στον ΠΑΟΚ ο Καραμάνος

Football
2572
Το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ανέλαβε ο Γιώργος Καραμάνος μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο του «ασπρόμαυρου» Ερασιτέχνη Θανάση Κατσαρή, όπου πλέον αναμένεται επίσημη ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει ανάψει «πράσινο φως» από τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρή, προκειμένου να αναλάβει το τμήμα μπάσκετ ο Γιώργος Καραμάνος.

Ο τελευταίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με δυο συνεργάτες του, έχει οριστεί η στρατηγική που θα ακολουθήσει το τμήμα και στο πλαίσιο αυτό, έγινε ραντεβού με τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο Έλληνας τεχνικός ενημερώθηκε πως την δεδομένη χρονική στιγμή και με τα δεδομένα που υπάρχουν, δεν μπορεί να καλύψει ο ΠΑΟΚ τις απαιτήσεις του και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Παράλληλα αναμένεται πλέον επίσημη ανακοίνωση από τον ασπρόμαυρο σύλλογο αναφορικά με τις εξελίξεις με το τμήμα μπάσκετ.


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top