Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Παναθηναϊκός

Λάσμε: «Κάτι παραπάνω από ένα ματς το ντέρμπι με Ολυμπιακό»

Football
1483
Ο Στεφάν Λάσμε αναφέρθηκε στην έλευση του Ρικ Πιτίνο που άλλαξε τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μιλώντας στο EuroLeague Greece, ο Στεφάν Λάσμε στάθηκε στην μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχα, τη δική του παρουσία, ενώ έκανε και ειδική αναφορά για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προσεχή Παρασκευή.

«Η έλευσή του coach Πιτίνο έχει αλλάξει την ψυχολογία μας. Κάτι παραπάνω από ένα ματς το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε:

- «Ο coach Πιτίνο είναι πολύ έμπειρος, έχει κοουτσάρει στο υψηλότερο επίπεδο σε NCAA και ΝΒΑ και σίγουρα η έλευσή του έχει αλλάξει την ψυχολογία μας. Ξέρει τι να ζητήσει και πώς να το πάρει από τους παίκτες του. Πλέον εμείς πρέπει να τον ακούμε και να κάνουμε αυτά που μας λέει. Να βγάλουμε στο παρκέ την ενέργεια που έχουμε. Ακόμα δεν έχουμε πει πολλά για θέματα τακτικής, αλλά έχει βάλει κάποια δικά του πράγματα στην ομάδα»

- «Ήμασταν περισσότερο επιθετικοί στην άμυνα. Ήμασταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση, στη δυσκολότερη τη φετινή σεζόν! Οι παίκτες κάτσαμε και συζητήσαμε μεταξύ μας και ύστερα ήρθε ο coach και μας είπε τι ακριβώς θέλει να κάνουμε. Να πιέζουμε περισσότερο πάνω στη μπάλα και σε γενικές γραμμές εστίασε πάνω στην άμυνα όπου πίστευε ότι έχουμε αδυναμίες»

- «Ξέρω η σεζόν δεν ξεκίνησε πολύ καλά για μένα, αλλά είμαι ο ίδιος παίκτης με αυτόν που ήταν εδώ και πριν από τέσσερα χρόνια. Πάντα μου αρέσει να βγάζω ενέργεια και να παίζω δυνατά»

- «Πάντα έχω κίνητρο. Πάντα νιώθω να έχω κίνητρο και μάλιστα σε κάθε ματς ξεχωριστά. Σίγουρα η αλλαγή προπονητή δίνει την παραπάνω ώθηση και αυτό φάνηκε από το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είμαστε μεγάλη ομάδα και μέσα από αυτά τα ματς δείχνουμε τον χαρακτήρα μας».

- «Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός, όλοι ξέρουμε ότι το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αντιπαλότητες παγκοσμίως. Πρέπει να πάρουμε το ματς πολύ σοβαρά γιατί δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι για την EuroLeague. Γενικά δεν είναι 'ένα ακόμα παιχνίδι'. Είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Θέλουμε να παίξουμε σκληρά, να είμαστε έτοιμοι και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top