Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Παναθηναϊκός

Η αντρίκεια δήλωση του Τσάβι!

Football
1106

Ο Τσάβι Πασκουάλ βγήκε μπροστά με συνέντευξή του στην «Πράσινη» αναλαμβάνοντας το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την εικόνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στα εκτός έδρας ματς της Euroleague.


Ένας «στρατηγός» δεν πρέπει να κρύβεται στα δύσκολα. Πρέπει να βγαίνει μπροστά και να δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης. Αυτό έκανε ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Πράσινη» παίρνοντας στους ώμους το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την εικόνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στα εκτός έδρας ματς της Euroleague, ενώ τόνισε πως σε δεύτερο λόγο η ευθύνη βαραίνει τις… παλιοσειρές της ομάδας.

Σίγουρα έχουμε μία αίσθηση γλυκόπικρη. Η ομάδα στα εντός έδρας ματς έχει δείξει λίγο-πολύ το επίπεδο στο οποίο μπορούμε να είμαστε, εκτός από το πρώτο μέρος στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις που δεν ήμασταν καλά. Αλλά εκτός έδρας παίζουμε κάτω από το επίπεδό μας, είναι προφανές. Ιδιαίτερα η εικόνα της ομάδας στα τελευταία τρία εκτός δεν ήταν η αναμενόμενη και μάς προβληματίζει κάπως αυτή η κατάσταση, χωρίς αμφιβολία» λέει μεταξύ άλλων και με ολοφάνερη την διάθεση αυτοκριτικής ο Καταλανός τεχνικός και προσθέτει: «Πιστεύω ότι όταν χτίζουμε μία ομάδα όπως αυτή που χτίζουμε φέτος, οι παίκτες που έρχονται από πέρυσι, και σε αυτή την περίπτωση και ο προπονητής, είναι αυτοί που πρέπει να έχουν τα ηνία της ομάδας. Για τους νέους παίκτες χρειάζεται χρόνος. Είναι κυρίως ευθύνη του προπονητή και των παικτών που υπάρχουν από την περσινή χρονιά. Οι παίκτες από πέρυσι, ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο είμαστε οι κύριοι υπεύθυνοι που πρέπει να πάρουμε την ομάδα στην πλάτη μας και πιστεύω ότι το κύριο πρόβλημα είμαστε αυτά τα άτομα: Ο προπονητής και οι παίκτες που συνεχίζουν από τις προηγούμενες χρονιές».

 


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top