Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Παναθηναϊκός

«Να πάμε το Κύπελλο στην Αθήνα»

Football
277
Στον Σπορ ΦΜ 94,6 μίλησε ο Νίκος Παππάς, ο οποίος έδωσε το σύνθημα για κατάκτηση του Κυπέλλου

«Είναι μια ιδιαιτερότητα το γεγονός ότι ο κόσμος θα είναι μοιρασμένος. Είναι τελικός, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε και να το πάρουμε. Είναι ένας τελικός και πάντα είσαι σε εγρήγορση σε τέτοια παιχνίδια. Ο Άρης ξέρει καλά το γήπεδο, θα μπει στο παιχνίδι πιο γρήγορα, εμείς όμως είμαστε μια ποιοτικότερη ομάδα, πιο καλά δουλεμένη. Είμαστε το φαβορί, κακά τα ψέματα», τόνισε ο άσος του Παναθηναϊκού στους 94,6 και συνέχισε:

«Ξέρουμε ότι ο Άρης έχει ταλαντούχους παίκτες στην περιφέρεια. Πρέπει να τους περιορίσουμε. Εμείς έχουμε καλό υλικό. Αν ελέγξουμε όλα τα στοιχεία που πρέπει τότε θα το πάρουμε», ανέφερε και κατέληξε για την παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων στο «Αλεξάνδρειο»

«Δεν το έχω ξαναζήσει. Ανυπομονώ να δω την εικόνα αυτή. Είναι ένας τίτλος και εμείς θέλουμε να πάμε το Κύπελλο στην Αθήνα», κατέληξε.

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top