Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Παναθηναϊκός

Καλαϊτζάκης: "Είδωλο μου ο Διαμαντίδης"

Football
2219

Είναι λίγους μήνες στον Παναθηναϊκό αλλά ο 16χρόνος Γιώργος Καλαϊτζάκης έχει ήδη αρκετές εμπειρίες σε σχέση με άλλα παιδιά της ηλικίας του. Το Basketnet τον βρήκε να κάθεται στις άσπρες πολυθρόνες του ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της  χθεσινής Media Day και η Μαντώ Καψάλη μίλησε μαζί του.


Στην αρχή αναφέρθηκε για το ταξίδι στην Κίνα που όπως λέει και ο ίδιος: «Ήταν  μια πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα αυτά τα ταξίδια, μπορεί να ήταν κουραστικά, αλλά εύχομαι να μου δοθεί ξανά η ευκαιρία να πάω ταξίδια με τον Παναθηναϊκό. Μπορεί να μην έπαιξα σε όλα τα παιχνίδια, αλλά μου φαίνεται απόλυτα λογικό, προσπάθησα όμως να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Μετά μίλησε για τους προσωπικούς του στόχους αλλά και για το είδωλο του που είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης: «Οι στόχοι μου για αυτή τη χρονιά είναι η ατομική μου βελτίωση και να μπορέσω να πάρω όσο πιο πολλά μπορώ από τους προπονητές μου και από τους συμπαίκτες μου. Νιώθω πολύ τυχερός που είμαι στην ίδια ομάδα με τον Διαμαντίδη στην τελευταία του χρονιά, είναι κάτι φοβερό. Όλα αυτά τα χρόνια ήταν το είδωλο μου και θα προσπαθήσω να πάρω όσο πιο πολλά μπορώ  από αυτόν για να βελτιωθώ. Δεν με ενδιαφέρει τόσο να πάρω παιχνίδια, όσο να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος».

Δεν παρέλειψε να μας πει  για τον Παναθηναϊκό και τις ακαδημίες του: «Ο παναθηναϊκός είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και είναι πολύ καλό που επενδύει στους νέους μέσω των ακαδημιών αλλά και της αντρικής ομάδας, ειλικρινά νιώθω τυχερός που είμαι ένας από αυτούς. Τα παιδιά που είναι στην ηλικία μου  ο Λούντζης, ο Κόνιαρης, ο Χαραλαμπόπουλος ,ο Παπαγιάννης είναι πολύ ταλαντούχα και χαίρομαι που είναι συμπαίκτες μου».

Ενώ τελειώνοντας μίλησε για το σχολείο και για την οικογένεια του: «Είναι δύσκολό να συνδυάζεις το σχολείο με τον επαγγελματικό αθλητισμό, αλλά κάνω ότι μπορώ για να είμαι καλός και στα δύο. Οι γονείς μου με στηρίζουν πολύ και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω που είναι κοντά μου όλα αυτά τα χρόνια. Μπορεί  τώρα να είναι στη Θεσσαλονίκη και εγώ να είμαι εδώ με την αδελφή μου, αλλά και πάλι δεν σταματούν λεπτό να είναι με τον τρόπο τους δίπλα μου».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top