Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Παναθηναϊκός

Αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό ο Πιτίνο

Football
2816

Ο Ρικ Πιτίνο επέλεξε το Twitter για να ενημερώσει σχετικά με την αρνητική απάντησή του στον Παναθηναϊκό.


Τον διάδοχο του Ρικ Πιτίνο θα αναζητήσει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, μιας και ο Αμερικανός τεχνικός μέσω της επίσημης σελίδας του στο Twitter όπως είχε προαναγγείλει έδωσε την απάντηση του στην πρόταση του «τριφυλλιού» που ήταν αρνητική. Έτσι μετά την κατάκτηση του νταμπλ ο Αμερικανός τεχνικός αποχαιρετάει την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ τονίζοντας ότι η Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός θα έχουν μια θέση στην καρδιά του.

 «Ο προηγούμενος χρόνος ήταν φανταστικός. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού για την τρομερή τους προσπάθεια. Ευχαριστώ το τεχνικό μου επιτελείο για την πίστη και την αφοσίωσή τους. Ευχαριστώ τον παθιασμένο ιδιοκτήτη και τον GM. Τέλος, ευχαριστώ τους φανταστικούς ανθρώπους στην Ελλάδα για μεγάλη τους ευγένεια και την φιλοξενία τους. Μία πραγματικά υπέροχη χώρα που θα έχει για πάντα μία θέση στην καρδιά μου. Θα μου λείψετε όλοι, αλλά επιστρέφω σπίτι ανυπομονώντας για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου», έγραψε ο Πιτίνο στο Twitter.

 

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="und" dir="ltr"><a href="https://t.co/no6GGxdL0E">pic.twitter.com/no6GGxdL0E</a></p>&mdash; Rick Pitino (@RealPitino) <a href="https://twitter.com/RealPitino/status/1142075463919120385?ref_src=twsrc%5Etfw">June 21, 2019</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top