Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Παναθηναϊκός

Γιαννακόπουλος: "Αφιερωμένος στο θείο μου Θανάση ο τίτλος"

Football
1993
Στον θείο του, Θανάση Γιαννακόπουλο, αφιέρωσε το 38ο πρωτάθλημα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε δήλωση του στην εφημερίδα «Πράσινη», μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ έκανε και μία ιδιαίτερη αφιέρωση.

Μεταξύ άλλων ανέφερε την εξής ατάκα: «Αφιερωμένο στον Θείο μου, Θανάση»

Θυμίζουμε και τι είπε στην Cosmote Tv χθες το βράδυ.

Αναλυτικά:

«Είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία. Δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με διαφορά. Από το 2005 και έπειτα ήταν οι πρώτοι τελικοί που δεν είχαν έκτροπα και διακοπές και προκαλώ όλους να δουν τι ήταν αυτό που έλειπε για να καταλάβουν που υπήρχε το πρόβλημα τόσα χρόνια», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV και πρόσθεσε για το ζήτημα του Ρικ Πιτίνο:

«Έχουμε έναν από τους καλύτερους προπονητές παγκοσμίως. Θέληση όλων μας είναι να μείνει. Αυτό έχει εκφράσει και σε εμάς, είμαι αισιόδοξος. Συμφωνώ μαζί του σε όλα τα πράγματα και στις ιδεές μας για το μπάσκετ. Θέλει και ο ίδιος να μείνει, πρέπει να γίνουν κάποιες οικογενειακές συζητήσεις και θα έχουμε σύντομα τα νέα. Είμαι αισιόδοξος».

Σχετικά με τον Βοτανικό, ανέφερε: «Το ΟΑΚΑ είναι ένα γήπεδο που χτίστηκε πριν πολλά χρόνια και έχει κάποιες δυσλειτουργίες. Έχουμε κερδίσει πολλά εδώ, είμαστε συναισθηματικά δεμένοι, αλλά δεν θα έλεγε κανείς όχι σε μία Παναθηναϊκή Πολιτεία».

Τέλος, για τον στόχο της Euroleague, ανέφερε: «Στην Euroleague όλες οι ομάδες είναι δυνατές, από του χρόνου θα έχουμε 18 ομάδες, οι φορολογίες είναι διαφορετικές. Εμείς θα ετοιμαστούμε, θα παλέψουμε για το καλύτερο και ο στόχος του Παναθηναικού είναι πάντα η κορυφή».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top