Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Ολυμπιακός

Είδε τις ομάδες της Αδριατικής Λίγκας ο Ολυμπιακός

Football
633
Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην Αθήνα έχοντας ολοκληρώσει τα ραντεβού με αρκετές ομάδες της Αδριατικής Λίγκας.

Χρήστος Σταυρόπουλος και Χρήστος Μπαφές επιστρέφουν αύριο στην Ελλάδα έχοντας ολοκληρώσει τον στόχο του τετραήμερου ταξιδιού τους.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού συναντήθηκαν με την διοίκηση τουλάχιστον πέντε ομάδων της Αδριατικής Λίγκας τις οποίες και ενημέρωσαν λεπτομερώς για τις προθέσεις τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήθελαν απλά στη Γενική Συνέλευση όπου και θα κριθούν τα πάντα, να παρουσιάσουν ένα χαρτί με τις προτάσεις τους.

Σκοπός του ταξιδιού τους ήταν να τα πουν από κοντά, να ενημερώσουν τις ομάδες, να λύσουν ενδεχόμενες απορίες και κυρίως να τους πείσουν πως δεν τους χρησιμοποιούν για δικό τους όφελος.

Η Γενική Συνέλευση θα γίνει λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση των τελικών της Αδριατικής Λίγκας (μία νίκη χρειάζεται ο Ερυθρός Αστέρας) στην οποία ο Ολυμπιακός δεν έχει δικαίωμα να παραστεί αφού η συζήτηση θα γίνει μόνο με τα μέλη της Λίγκας.


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top