Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Ολυμπιακός

Είδαν τους παίκτες οι αδερφοί Αγγελόπουλοι

Football
311

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν την Παρασκευή στο ΣΕΦ και είχαν συνάντηση με τους παίκτες του Ντέβιντ Μπλατ, η οποία κράτησε αρκετές ώρες.


Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελική ευθεία μιας σεζόν γεμάτη προβλήματα. Στην προπόνηση της Παρασκευής οι διοικητικοί ηγέτες της ομάδας, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, βρέθηκαν στο ΣΕΦ και μίλησαν με παίκτες και προπονητικό επιτελίεο.

Στη συνάντηση αυτή οι διοικητικοί ηγέτες των Πειραιωτών απάντησαν σε κάθε απορία των παιικτών του Ντέιβιντ Μπλατ, όσον αφορά την επόμενη μέρα της ομάδας, αλλά και τα οικονομικά προβλήματα που προέκυψαν μέσα στη σεζόν.

Η συνάντηση αυτή κράτησε αρκετές ώρες, με σκοπό να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο γύρω από τα θέματα που ταλαιπώρησαν την ομάδα τη φετινή σεζόν. Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος προσπάθησαν, με την κίνηση αυτή, να συσπειρώσουν την ομάδα, παρά τα προβλήματα που προέκυψαν τους τελευταίους μήνες σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο.


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top