Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Ολυμπιακός

Παίκτες του Ολυμπιακού σε Αγγελόπουλους: "Ελάτε να μας ενημερώσετε"

Football
315
Ενημέρωση για το μέλλον της ομάδας, αλλά και τις πληρωμές έχουν ζητήσει οι παίκτες του Ολυμπιακού από τη διοίκηση της ΚΑΕ.

Οι “ερυθρόλευκοι” βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί και στις τάξεις των παικτών επικρατεί ανησυχία. Πέρα εξάλλου από τις αποφάσεις της διοίκησης για το μέλλον της ομάδας, είναι γνωστό ότι υπάρχουν και καθυστερήσεις στις πληρωμές. 

Μετά το ηχητικό του Γιώργου Πρίντεζη μάλιστα, και πριν αυτό διαρρεύσει στη δημοσιότητα, σύμφωνα με τη “Live Sport” λέγεται ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι είχαν συνάντηση με τους παλαιούς παίκτες της ομάδας (Σπανούλη, Πρίντεζη, Παπανικολάου, Μάντζαρη οι οποίοι εκπροσωπούσαν και τον Μιλουτίνοφ), όπου τους έδωσαν διαβεβαιώσεις πως σύντομα θα επανέλθει η κανονικότητα στη ροή των πληρωμών και κατέβαλαν ένα μισθό. 

Με τις φήμες ωστόσο να φουντώνουν τις τελευταίες μέρες και τα δεδομένα προβλήματα που υπάρχουν, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας οι παίκτες του Ολυμπιακού ζήτησαν από τη διοίκηση της ΚΑΕ ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι. Τόσο με τις καταβολές των μισθών, όσο και με τα διοικητικά που είναι εξίσου σημαντικά. 

Το αίτημα των παικτών έχει περιγραφεί ως επιθυμία να ενημερωθούν, διότι αγωνιούν με όσα έχουν ακούσει ως τώρα. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι προτίθεται να συναντηθούν άμεσα μαζί τους για να μιλήσουν και να επιχειρήσουν να τους λύσουν κάθε απορία. 


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top