Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Ολυμπιακός

Νέα προσφυγή του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ!

Football
359
Μετά την προσφυγή για την τιμωρία από το ματς του Κυπέλλου, ο Ολυμπιακός κατέθεσε νέα στο ΑΣΕΑΔ για το δεύτερο -6 του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν ακόμη από το δευτεροβάθμιο όργανο την απόφαση για την έφεση που κατέθεσαν για το -6 που τους επιβλήθηκε μετά την αποχώρησή τους από τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, κατέθεσαν νέα προσφυγή και αυτή έχει να κάνει για τη δεύτερη αφαίρεση βαθμών, ύστερα από την άρνησή τους να κατέβουν στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τους «πράσινους», στο ΣΕΦ. 

Στην πρώτη περίπτωση, η ομάδα του Πειραιά περιμένει τη δικαίωση, καθώς εκτιμά πως η πρωτόδικη απόφαση προήλθε βάσει του κανονισμού του ΕΣΑΚΕ, κάτι που δεν θα πρέπει να ισχύει, από την στιγμή που επρόκειτο για ματς Κυπέλλου και έτσι θα έπρεπε να δικαστεί βάσει καταστατικού ΕΟΚ, που προβλέπει αφαίρεση ενός ή δύο βαθμών. 

Από ‘κει και πέρα, στη δεύτερη προσφυγή που κατέθεσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, πριν από περίπου δέκα ημέρες στο ΑΣΕΑΔ, δεν περιμένει να αλλάξει κάτι στην ποινή. Αλλά, με μία πρώτη ανάγνωση, αυτή ενδεχομένως να έγινε προκειμένου να κερδίσει χρόνο, καθώς το δευτεροβάθμιο όργανο αργεί αρκετά στην εκδίκαση των υποθέσεων.


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top