Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Ολυμπιακός

Αιχμηρές ατάκες του Μιχαλαριά για το ντροπιαστικό πανό του ΣΕΦ!

Football
280

Τα απαράδεκτα πανό που εμφανίστηκαν χθες στο ΣΕΦ δεν άφησε ασχολίαστα ο Ηλίας Μιχαλαριάς. 

 


Με τοποθέτηση του στα social media, o πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, έστρεψε τα πυρά του προς τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, αναφορικά με τα πανό της ντροπής στο ΣΕΦ.

Ήταν το γεγονός που επισκίασε τα πάντα στο ΣΕΦ. Ακόμα και το αποτέλεσμα, καθώς μετά την ήττα από την πρωταθλήτρια Λιθουανίας ο Ολυμπιακός περιμένει συνδυασμό αποτελεσμάτων για να πάει στην οκτάδα.

Τα δύο πανό που αναρτήθηκαν από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση της Παρασκευής είχαν ως αποδέκτη τον οπαδό του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Φιλόπουλο, ο οποίος δολοφονήθηκε στα επεισόδια της Λαυρίου.

Τα πανό αυτά προκάλεσαν αποτροπιασμό, αλλά και οργή στην κοινή γνώμη. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που τοποθετήθηκαν και καταδίκασαν την κίνηση αυτή. Ο Ηλίας Μιχαλαριάς με ένα αιχμηρό σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδωσε τη δική του διάσταση γύρω από το θέμα αυτό. Κι αυτό γιατί όπως επισημαίνει ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, υπεύθυνοι ήταν όσοι όλα αυτά τα χρόνια στάθηκαν στο πλευρό του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, είτε μέσα από χορηγίες, είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, σε μια πολύ αιχμηρή τοποθέτηση.

Ο άλλοτε πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με ποστ του στο facebook ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι υπεύθυνοι μόνο αυτοί που σήκωσαν τα πανό σήμερα. Υπεύθυνοι είναι όλοι οι δημοσιογράφοι που αποθεώνουν τις «επιτυχίες» του ερασιτέχνη ΟΣΦΠ, όλοι οι χορηγοί του ερασιτέχνη ΟΣΦΠ, όλοι οι αθλητικοί παράγοντες που απονέμουν κύπελλα και συγχαίρουν τον ερασιτέχνη ΟΣΦΠ αλλά και όλοι οι πολιτικοί που συγχαίρουν και φιλοξενούν (στο προεδρικό Μέγαρο πχ) τον ερασιτέχνη ΟΣΦΠ για τις «επιτυχίες» του. Τέλος υπεύθυνοι είναι και όλοι όσοι δεν ήταν σήμερα στις θύρες οργανωμένων στο ΣΕΦ».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top