Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Ολυμπιακός

Τόμιτς: Απλά το 1-0

Football
315
"Από την στιγμή που έχεις το πλεονέκτημα, πρέπει να παίξεις και καλή άμυνα" επεσήμανε

Αρχικά είπε: «Σήμερα προσπαθήσαμε να τρέξουμε στο γήπεδο. Από την στιγμή που έχεις το πλεονέκτημα, πρέπει να παίξεις και καλή άμυνα. Βάλαμε και τον κόσμο στο παιχνίδι, αυτή είναι άλλωστε και η έννοια του πλεονεκτήματος. Είχαμε παραπάνω από 25 πόντους διαφορά αν θυμάμαι καλά. Ελέγξαμε τα αμυντικά ριμπάουντ της Εφές, που είναι δυνατή σε αυτά και είναι πρώτη, και... κόψαμε και την δημιουργία του Ερτέλ, δεν ήταν όπως μας έχει συνηθίσει. Δίκαια κερδίσαμε. Είναι απλώς 1-0, τίποτα παραπάνω, πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και την Παρασκευή».

Στην συνέχεια ανέφερε: «Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και μετά την Εφές. Η εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και πως θα παίξουμε μπάσκετ είναι αυτό που κάνουμε. Η λογική μπορεί να λέει πως αφού τρέχουν, εσύ πρέπει να πας αργά, όμως το μπάσκετ είναι αυτό που μετράει στο τέλος».

Για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ σχολίασε: «Ο Νίκολα είναι ένας παίκτης που παρά το ύψος του, δεν έχει αργά πόδια. Έχει μεγάλο σώμα, δεν είναι αργός, όχι ότι είναι και ο πιο γρήγορος. Διαβάζει καλά το παιχνίδι. Είναι πολύ καλός στα τελειώματα. Ήταν ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια σήμερα, σε άμυνα και σε επίθεση».

Για το αν θα προτιμούσε μικρή ή μεγάλη διαφορά στο ματς: «Θα προτιμούσα ακριβώς όπως τελείωσε το παιχνίδι. Η ιστορία και τα προηγούμενα playoffs έχουν γίνει μετά από μεγάλες διαφορές. Παίξαμε τόσο καλά και δεν υπήρχε ένα πρόβλημα. Πολύ σημαντικός είναι και ο χρόνος συμμετοχής. Μόνο ο Παπανικολάου έπαιξε 26 λεπτά, όλοι είναι σημαντικοί και πρέπει να είναι και ξεκούραστοι».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top