Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Ολυμπιακός

Παπαπέτρου: Υπήρχαν κενά διαστήματα

Football
336
Υπήρχαν κάποια κενά διαστήματα. Δεχτήκαμε κάποια γρήγορα καλάθια, μετά από δικούς μας πόντους. Σίγουρα δεν μπορείς να τα ελέγξεις όλα» δήλωσε

Αρχικά δήλωσε τι θεώρησε πως δεν πήγε καλά, παρά την άνετη νίκη: «Υπήρχαν κάποια κενά διαστήματα. Δεχτήκαμε κάποια γρήγορα καλάθια, μετά από δικούς μας πόντους. Σίγουρα δεν μπορείς να τα ελέγξεις όλα».

Για το γεγονός ότι έπαιξαν όλοι οι παίκτες: «Όλοι δίνουν κάτι στην ομάδα, όλοι δίνουν έξτρα ώθηση και παίζουν καλή άμυνα».

Για το κατά πόσο θα είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ματς: «Αυτό θα φανεί κατά πόσο είμαστε έτοιμοι. Δεν θέλουμε να πούμε μεγάλα λόγια. Είναι μία νίκη, είναι απλά 1-0. Όσο χαρήκαμε, χαρήκαμε, τα κεφάλια μέσα, γιατί έχουμε το ματς την Παρασκευή».

Για το πως περιμένει την Εφές την Παρασκευή (21/04, 21:00): «Είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς. Έχασαν σήμερα και θα δουλέψουν πάρα πολύ για να έρθουν την Παρασκευή να πάρουν το παιχνίδι. Θα έρθουν να μας βάλουν δύσκολα».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top