Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Ολυμπιακός

Οριακά με Παναθηναϊκό, ο Μπουρούσης!

Football
674
Μάχη με τον χρόνο για να αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 21 Νοεμβρίου δίνει ο Γιάννης Μπουρούσης, που γλίτωσε τα χειρότερα!

Μάχη με τον χρόνο για να αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 21 Νοεμβρίου δίνει ο Γιάννης Μπουρούσης, που γλίτωσε τα χειρότερα!

Ο χθεσινός τραυματισμός του Έλληνα σέντερ, στο παιχνίδι με την Μάλαγα, δεν ήταν τελικά τόσο σοβαρός όσο είχε αρχικά εκτιμηθεί. Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο παίκτης το πρώι της Πέμπτης, έδειξε ότι αποφεύχθηκε η ρήξη πλάγιου συνδέσμου, που φοβόταν το ιατρικό επιτελείο, με την τελική διάγνωση να κάνει λόγο για  "οστικό οίδημα μηριαίου κονδύλου και κάκωση έσω θύλακος συνδεσμικού συστήματος".

Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ των Πειραιωτών, ο χρόνος αποθεραπείας του συγκεκριμένου τραυματισμού υπολογίζεται στις 15 με 20 μέρες και φυσικάόπως σε όλες τις περιπτώσεις εξαρτάται από την αντίδραση του οργανισμού. Στον Μπουρούση τοποθετήθηκε ήδη νάρθηκας και ξεκίνησε θεραπεία. 
διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top