Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Ολυμπιακός

Περιμένουν για Αδριατική και παίζουν στην Α2 με νέους στον Ολυμπιακό!

Football
1970
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες για τον Ολυμπιακό, που λογικά πρέπει σύντομα να ξεκινήσει να κάνει το σχεδιασμό του, για μια χρονιά που θα τον βρει στην Α2 Ανδρών.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πράξη την αμείλικτη «μέχρι τέλους» στάση τους, με αποτέλεσμα ο χθεσινός (20/5) αγώνας με τον Παναθηναϊκό, στον οποίο δεν παρουσιάστηκαν για να αγωνιστούν, να τους φέρνει οριστικά, όπως όλα δείχνουν, σε υποβιβασμό.

Η ΚΑΕ στηρίζει μερικές της ελπίδες ακόμη στις δύο προσφυγές που έχει καταθέσει στο ΑΣΕΑΔ, περιμένοντας τις αποφάσεις, αλλά όπως αναφέρει η «Sportday», έχουν πάρει τις αποφάσεις τους για την πολιτική που θα ακολουθήσουν, αν τελικά βρεθούν στην Α2. Εκεί, αναμένεται να εμφανιστούν με τελείως διαφορετικό ρόστερ, από εκείνο της Euroleague ή της Αδριατικής Λίγκας, παίζοντας με νέους, ταλαντούχους αθλητές και διαφορετικό προπονητή, χρησιμοποιώντας την ομάδα ως αναπτυξιακή, μέχρι να αποφασίσουν να… φορτσάρουν για την Basket League, όποτε κρίνουν πως οι συνθήκες το ευνοούν.

Την ίδια ώρα, αναμένουν και την απόφαση της Αδριατικής Λίγκας. Την Παρασκευή (24/5) υπάρχει η κρίσιμη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, η οποία θα εξετάσει το αίτημα του Ολυμπιακού και θα αποφασίσει για τη συμμετοχή του ή μη στο πρωτάθλημα. Υπενθυμίζεται, ότι πρέπει να υπάρξει ομόφωνη απόφαση των 12 ομάδων, για να μπορέσει να αγωνιστεί.


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top