Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Ολυμπιακός

Η πρόταση του Ολυμπιακού για διακοπή του πρωταθλήματος!

Football
1706
Την οριστική διακοπή του φετινού πρωταθλήματος ζητάει ο Ολυμπιακός. Δείτε την πλήρη πρόταση των «ερυθρόλευκων». 

Την δική του πρόταση στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ που διεξάγεται αυτή την ώρα, κατέθεσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. 

Όπως μετέφερε στους δημοσιογράφους ο team manager των «ερυθρόλευκων», Χρήστος Μπαφές, ο Ολυμπιακός ζητάει την οριστική διακοπή του φετινού πρωταθλήματος! 

Εφόσον… περάσει η πρόταση αυτή, ο Ολυμπιακός θα παραιτηθεί από το 3ετες συμβόλαιο με την Cosmote TV και θα πάει μαζί με τις άλλες 11 ομάδες του πρωταθλήματος (σσ. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν τα δικά τους συμβόλαια με το συνδρομητικό κανάλι) στον υφυπουργό αθλητισμού, ζητώντας ένα πρωτάθλημα με κεντρική διαχείριση. Και αυτό γιατί θα επιφέρει περισσότερα έσοδα για όλες τις ομάδες από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, πατώντας στην εμπορικότητα που έχει σαν σύλλογος ο Ολυμπιακός. 

Επίσης, στην πρόταση του Ολυμπιακού περιλαμβάνεται και το θέμα της διαιτησίας. Οι «ερυθρόλευκοι» ζητάνε να γίνει επαγγελματική η διαιτησία, να φύγει από την ΕΟΚ και να πάει στον ΕΣΑΚΕ. 

Τέλος, έχει καταθέσει προτάσεις με νέους χορηγούς, οι οποίοι θα βοηθήσουν τις ομάδες να ανακαινίσουν τα γήπεδα και τις εγκαταστάσεις τους.


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top