Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Λαύριο

Ο Τομάσεβιτς «πάει» τον ΠΑΟΚ στη ΦΙΜΠΑ

Football
213
Ηταν 10 Απριλίου όταν η ΚΑΕ ΠΑΟΚ τιμούσε τον Ντέγιαν Τομάσεβιτς για την προσφορά του στην ομάδα.

Ηταν 10 Απριλίου όταν η ΚΑΕ ΠΑΟΚ τιμούσε τον Ντέγιαν Τομάσεβιτς για την προσφορά του στην ομάδα.

Μ' αυτήν την κίνηση οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Σέρβο και για το γεγονός ότι δέχτηκε διακανονισμό, όσον αφορά στην οφειλή της ομάδας προς αυτόν. Ο Τομάσεβιτς συμφώνησε στα 120.000 ευρώ (το ποσό που του οφειλόταν ήταν πολύ μεγαλύτερο, από τη χρονιά Δρόσου) και η υποχώρηση αυτή εκτιμήθηκε από τους ανθρώπους της θεσσαλονικιώτικης ΚΑΕ. Ο «Τόμο» μάλιστα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ.

Από τότε πέρασαν μόλις δύο μήνες, όμως σύμφωνα με την πλευρά του Τομάσεβιτς ο ΠΑΟΚ δε φάνηκε συνεπής στην τήρηση των όρων του διακανονισμού. Ετσι, ο παλαίμαχος άσος αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να προσφύγει στη ΦΙΜΠΑ, προκειμένου να εξασφαλίσει τα οφειλόμενα. Τα ερωτηματικά που δημιουργούνται είναι πολλά, αφού ο ΠΑΟΚ βρίσκεται να κινδυνεύει (οι περισσότεροι θυμούνται τι είχε συμβεί με τον Τζούρο Οστοϊτς, χώρια η περιπέτεια της ΑΕΚ με τον Μίλαν Πάβιτς) από μία υπόθεση που θεωρούνταν τελειωμένη.

Η υπόθεση Τομάσεβιτς βρίσκει τον ΠΑΟΚ πάνω στην αλλαγή της διοίκησης, όμως το θέμα είναι ότι πρέπει να διευθετηθεί άμεσα για να μην μπει η ομάδα σε νέες περιπέτειες.

Α. Γκ.διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top