Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Λαύριο

Και ΕΣΑΚΕ, και Αρης!

Football
261
Ο Γιάννης Δαμιανίδης το πήρε απόφαση να κατέβει υποψήφιιος στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ, όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα αποχωρήσει από τα κοινά της ΚΑΕ Αρης.

Ο Γιάννης Δαμιανίδης το πήρε απόφαση να κατέβει υποψήφιιος στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ, όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα αποχωρήσει από τα κοινά της ΚΑΕ Αρης.

Η απόφαση του προέδρου των «κιτρίνων» για να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο του ΕΣΑΚΕ (θέμα για το οποίο μίλησε αποκλειστικά χθες στο basketnet.gr) είναι πλέον δεδομένη, αν και αμφιταλαντεύτηκε τον τελευταίο καιρό. Θα παραμείνει όμως και στον Αρη, επιστρέφοντας στο πόστο του διευθύνοντος συμβούλου, θέση την οποία είχε πριν αποχωρήσει ο Θανάσης Τζεβελέκης από την προεδρία.

Η επιστροφή του νυν επικεφαλής της ΚΑΕ στο πόστο του διευθύνοντος συμβούλου είναι ουσιαστικά η πρώτη είδηση για το νέο διοικητικό σχήμα του Αρη. Ο νέος πρόεδρος ακόμα... ζητείται και πιθανότατα θα προκύψει από τη «ΣΑΡΙΣΑ» η οποία θα πάρει σταδιακά το 30% των μετοχών της ΚΑΕ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Δαμιανίδης είχε αναλάβει πέρυσι την προεδρία... ελλείψει άλλου και θα ήταν κακό για το πρεστίζ της ομάδας να αντιμετωπίσει η ομάδα το ίδιο πρόβλημα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Α. Γκ.διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top