Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Λαύριο

"Η κοροϊδία έχει ξεπεράσει τα όρια της ανοχής μας..."

Football
231
«Εάν δεν πληρωθούμε μέχρι το Σάββατο, δεν θα κατέβουμε να αγωνιστούμε», δήλωσαν οι παίκτες του Αιγάλεω με ανακοίνωσή τους στον ΠΣΑΚ

«Εάν δεν πληρωθούμε μέχρι το Σάββατο, δεν θα κατέβουμε να αγωνιστούμε», δήλωσαν οι παίκτες του Αιγάλεω με ανακοίνωσή τους στον ΠΣΑΚ. Αυτή θεωρούν ότι είναι πλέον η μόνη λύση για να μπορέσουν να διεκδικήσουν τα κεκτημένα τους.

Η ανακοίνωση

 «Το περασμένο Σάββατο, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τη Νήαρ Ηστ, ανακοινώσαμε στη διοίκηση της ομάδας μας, πως εάν δεν πληρωθούμε μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, δεν θα κατέβουμε να αγωνιστούμε το ερχόμενο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Ηρακλή. Η απόφαση μας είναι τελεσίδικη και όλα πλέον εξαρτώνται από τους διοικούντες της ΚΑΕ Αιγάλεω και, απ’ ότι μας λένε, τον δήμαρχο της πόλης (υποτίθεται ότι εδώ και τρεις μήνες εκταμιεύονται κάποια χρήματα). Η κοροϊδία έχει ξεπεράσει τα όρια της ανοχής μας...
 
Σεβόμαστε και ευχαριστούμε τον κόσμο του Αιγάλεω που μέχρι το τέλος στάθηκε δίπλα μας και μας βοήθησε να αντέξουμε τη φετινή τραγική κατάσταση στην ομάδα. Λυπούμαστε που οδηγούμαστε στην απόφαση να μην αγωνιστούμε, αλλά θεωρούμε ότι είναι ο μοναδικός τρόπος, να φέρουμε κάποιους ανθρώπους προ των ευθυνών τους».

Οι Αθλητές του Α.Ο. Αιγάλεω»
 

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top