Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Λαύριο

"Οι συγκεκριμένοι διαιτητές διεκδίκησαν με ζήλο τα ...εύσημα"

Football
9417
Για ένα περίτεχνα οργανωμένο χειρουργείο κάνουν λόγο στο Λαύριο

Την αγανάκτησή τους για τη διαιτησία, στην αναμέτρηση με τον Αμύντα, εξέφρασαν οι άνθρωποι του Λαυρίου, στην ιστοσελίδα της ομάδας.

 

Αναλυτικά:

«Η αλητεία του ελληνικού μπάσκετ ξαναχτύπησε στο κλειστό του Αμύντα... και εκτελέστηκε άψογα απο τους ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗ, ΜΑΓΚΛΟΓΙΑΝΝΗ δίνοντας μαθήματα, για όσους ενδιαφέρονται, μιας τουλάχιστον εγκληματικής διαιτησίας.

Όταν κάποιοι θέλουν κάτι πολύ, όλο το "σύμπαν" του μπάσκετ συνομωτεί για να το καταφέρουν(!) και πλέον μπορούν όλοι αυτοί του... εν λόγω σύμπαντος να αδράξουν καρπούς όπως αυτοί ξέρουν.

Οι συγκεκριμένοι διαιτητές διεκδίκησαν με ζήλο τα "εύσημα" ενός περίτεχνα οργανωμένου "χειρουργείου", εις βάρος του ΛΑΥΡΙΟΥ στα τελευταία λεπτά, δίνοντας "ζωή" στον Αμύντα που απαγορευόταν να χάσει σήμερα καθ' οιονδήποτε τρόπο και οφείλουμε να τους τα αποδώσουμε με κάθε "ΤΙΜΗ"...(?)»διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top