Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Λαύριο

Η επιστολή Οικονομίδη στις ΚΑΕ!

Football
17994
Έγγραφο στις δέκα ΚΑΕ που δεν πήραν πιστοποιητικό απέστειλε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βασίλης Οικονομίδης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του BASKETNET!

Έγγραφο στις 10 ΚΑΕ που δεν έχουν πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Α1 απέστειλε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βασίλης Οικονομίδης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του BASKETNET! Συγκεκριμένα, ο "ισχυρός άνδρας" της Λίγκας με την επιστολή του ζητάει από όλες τις ΚΑΕ να έχουν στα γραφεία της ΕΕΑ την προσεχή Δευτέρα τον πληρεξούσιο δικηγόρο τους, ώστε να προλάβουν να καλύψουν κάθε έλλειψη που θα παρατηρηθεί στα έγγραφα που θα υπάρχουν στους φακέλους των ομάδων. Πρόθεση του Οικονομίδη είναι να κλείσει την Δευτέρα το θέμα των πιστοποιητικών συμμετοχής των ομάδων στο πρωτάθλημα, για να μπορέσει η κλήρωση να πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου, ώστε να αποφευχθεί νέα αναβολή της διεξαγωγής της. Κάτι τέτοιο (νέα αναβολή) θα έπληττε το κύρος του μπάσκετ με το... καλημέρα. Πάντως από την πορεία των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι οι ΚΑΕ ήταν εκείνες που ευθύνονταν για την μη έκδοση των πιστοποιητικών και όχι η ΕΕΑ στην οποία επιτέθηκαν όλοι για να "θολώσουν τα νερά"...
Γ.Πάλλας


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top