Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Λαύριο

"Αλαζονική και προκλητική στάση..."

Football
165
Το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης του Αρκαδικού με το Λαύριο...

 Η αναμέτρηση του Αρκαδικού με το Λαύριο δεν τελείωσε, απ' ότι φαίνεται, το βράδυ του Σαββάτου με το σφύριγμα της λήξης. Έπειτα από διάφορες -ανεπίσημες- τοποθετήσεις ανθρώπων του Λαυρίου για τη συμπεριφορά του τεχνικού του Αρκαδικού, Γιάννη Σμυρνιώτη, σήμερα ήταν η σειρά του γενικού αρχηγού των νεοφώτιστων, Κώστα Αθανασόπουλου, να τοποθετηθεί για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της Τρίπολης. “Συμπεριφορές σαν αυτές του προπονητή του Αρκαδικού, κου Σμυρνιωτη δεν βοηθούν το μπάσκετ. Ο κος Σμυρνιώτης είναι γνωστός για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, εδώ και χρόνια, αλλά όσο αυτές οι εκρήξεις περιορίζονται εντός του παρκέ, σε επίπεδο αλαλαγμών, διάφορων “γαλλικών” ή και εισβολών στο παρκέ, μπορώ ως ένα σημείο να τις καταλάβω και να τις αποδώσω είτε λίγο στην ένταση του αγώνα, είτε λίγο στο “ζεστό” του αίμα, είτε και σε μια περιρρέουσα γραφικότητα. Όταν όμως φτάνει στο σημείο, μετά το τέλος του αγώνα, να πολιορκεί τα αποδυτήρια του Λαυρίου, κρατώντας την αποστολή μας σε ομηρία, για περίπου μια ώρα, τότε ξεπερνάει κάθε όριο αθλητικό και μη.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα δύο παίκτες της ομάδας τραυματίστηκαν, ο Γιαννακόπουλος με ρήξη αχίλλειου και ο Σίννης με ράμματα στο στόμα, πράγμα που μας ανάγκαζε να φύγουμε το συντομότερο δυνατόν. Ο κ. Σμυρνιώτης όμως, δεν μας επέτρεπε να βγούμε από τα αποδυτήρια, εάν πρώτα δεν του ζητάγαμε συγγνώμη.
Συγγνώμη… γιατί; Επειδή κερδίσαμε ή επειδή ανεχόμασταν όσα μας “στόλιζε” καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα; Θεωρώ τη στάση του κ. Σμυρνιώτη αλαζονική και προκλητική.
Ευτυχώς, στην Τρίπολη υπάρχουν σοβαροί διοικούντες που μας προστάτεψαν και δεν άφησαν τα πράγματα να πάρουν ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις. Αυτούς τους ανθρώπους θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω για την προστατευτική τους συμπεριφορά” σχολίασε χαρακτηριστικά.
Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, ο Σάκης Γιαννακόπουλος αναμένεται να χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν, λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε από το Σαββατιάτικο παιχνίδι.

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top