Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Λαύριο

Η επιστολή του Λαυρίου στην ΚΕΔ

Football
180
Για τα παράπονα από το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ

 Η επιστολή που απέστειλε το Λαύριο στην ΚΕΔ αναφορικά με τα παράπονα που έχει από τη διαιτησία στην αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ, όπως δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της ομάδας...
"Αξιότιμοι Κύριοι
Ο Γ.Σ Λαυρίου, τα χρόνια που αγωνίζεται στις Εθνικές κατηγορίες, ελάχιστα έχει απασχολήσει την ΚΕΔ , παρόλο που αρκετές φορές νοιώσαμε και είμαστε αδικημένοι.
Η υπομονή και η κατανόηση για πιθανά διαιτητικά λάθη έχει όμως και τα όριά της. Στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον ΚΑΟΔ στην Δράμα κάποιοι φρόντισαν η ανοχή μας να εξαντληθεί. Αποκλειστικά υπεύθυνοι γι’ αυτό η τριάδα των διαιτητών (ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ – ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ) που μας αναγκάζει να τους καταγγείλουμε στην υπερκείμενη Αρχή αφού με την προκλητική τους συμπεριφορά και τα προκλητικά σφυρίγματα τους καθόρισαν τον νικητή της αναμέτρησης και όχι μόνο. Ο διπλός σκοπός τους θα διαφανεί στις επόμενες αγωνιστικές!!!! Τι τελικά εξυπηρετούσαν!!!!!
Οι εν λόγω διαιτητές στέρησαν από την ομάδα μας και από τους παίκτες μας, το δικαίωμα να διεκδικήσουν τη νίκη, απροκάλυπτα χωρίς ίχνος σεβασμού στο έργο που επιτελούν αφού κάθε φορά που το παιχνίδι ήταν στο πόντο εφεύραν τεχνικές ποινές, εσκεμμένα φάουλ ή προκλητικά διαιτητικά λάθη εις βάρος της ομάδας μας. Ακόμη δεν σεβάστηκαν τον κόπο των αθλητών της ομάδας μας που επί 35 λεπτά προσπαθούσαν για ότι το καλύτερο. Όμως δεν είχαν υπολογίσει ότι στα τελευταία λεπτά τους περίμεναν στην γωνία με 5 τεχνικές ποινές, με εσκεμμένα φάουλ και προκλητικά σφυρίγματα. Όλα σταμάτησαν, δια μαγείας, όταν πλέον διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα.
Δεν μας ενοχλεί η ήττα. Άλλωστε με τον πρωτοπόρο στη εδρα του παίζαμε και γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι κάθε αποτέλεσμα είναι δυνατόν. Μας ενοχλεί και μας εξοργίζει όταν οι νίκες δεν διαμορφώνονται από τους αθλητές των ομάδων αλλά από τους διαιτητές.
Σήμερα μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα τα λάθη του κ Λαζαρίδη και στον προηγούμενο εκτός έδρας με τον Αμύντα μόνο τυχαία δεν ήταν αφού 3 sec πριν την λήξη του αγώνα με λάθος σφύριγμα του διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του αγώνα ( στα 2 τελευταία εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας ο Γ.Σ Λαυρίου πάνε πακέτο). Τότε δεν αντιδράσαμε αφού πιστεύαμε ότι τα διαιτητικά λάθη σε ένα παιχνίδι μπορούν να συμβούν. Στον αγώνα με τον ΚΑΟΔ, συνεπικουρούμενος από τους άλλους δύο, μας απέδειξε ότι μόνο τυχαία δεν ήταν.
Στο φετινό πρωτάθλημα οι φωνές διαμαρτυρίας είναι πολλές αλλά οι υπεύθυνοι της ΚΕΔ κάνουν πως δεν ακούν τίποτα. Είμαστε βέβαιοι ότι όσο πλησιάζει το πρωτάθλημα προς το τέλος του τα φαινόμενα αυτά θα ενταθούν. Παρότι νεοφώτιστοι και πέρσι τα ίδια σημεία παρατηρήθηκαν στο πρωτάθλημα της Α2 αλλά το άθλημα, κατά γενική ομολογία, πάει από το κακό στο χειρότερο.
Αν στο πρωτάθλημα έχει προαποφασιστεί η τελική βαθμολογία των ομάδων που θα ανέβουν αλλά και που θα υποβιβασθούν οφείλεται να μας το πείτε.
Εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα μείνετε μόνοι με τις ευνοούμενες ομάδες. Πρέπει να καταλάβετε ότι τις τύχες των αγώνων δεν πρέπει να τις καθορίζουν κάποιοι εντεταλμένοι.
Αξιότιμοι Κύριοι της ΚΕΔ αν δεν μπορείτε να επιβάλετε την ισονομία προς όλες τις ομάδες είναι επικίνδυνο για την μελλοντική πορεία του αθλήματος.
Εάν δεν μπορείτε να εξασφαλίσετε τους απαραίτητους όρους για την ομαλή διεξαγωγή των υπόλοιπων αγωνιστικών του πρωταθλήματος οφείλεται να παραιτηθείτε η να πράξετε το αυτονόητο και να δείξετε την πόρτα της εξόδου σε διαιτητές όπως οι συγκεκριμένοι για να ξαναβρεθεί το μπάσκετ εκεί που του αξίζει.
Όσο συντηρούνται τέτοιες αγωνιστικές συνθήκες συμμετοχής των ομάδων στο πρωτάθλημα τόσο υποβαθμίζετε η νοημοσύνη όλων μας
Λαύριο 10/03/2010
Με τιμή
το Δ.Σ"


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top