Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Κόροιβος

Στην αντεπίθεση ο Πόσλεϊ για τις κατηγορίες του Κόροιβου

Football
9037

Διαβάστε τι δήλωσε ο Αμερικάνος γκαρντ του Κόροιβου Αμαλιάδας για το γεγονός ότι τον κατηγορούν για στήσιμο στο ματς με τα Τρίκαλα


Αναλυτικά όσα έγραψε ο Πόσλεϊ στα δημοσιεύματα του Sportando για το όλο θέμα: 

«Ούτε μία πληρωμή στην ώρα της. Έκανα τα πάντα για αυτή την ομάδα, αλλά για να με πετάξουν στην άκρη και να με κατηγορήσουν για ένα παιχνίδι, που χάθηκε στο τέλος της σεζόν. Δεν κατάγομαι από περιοχή που δίνουμε παιχνίδια. Το μπάσκετ είναι τρόπος ζωής για να έχουμε καλύτερες συνθήκες ζωής. 

Για τον GM και τον πρόεδρο του Κόροιβου να κατηγορεί λανθασμένα εμένα και τον Κάτσον ότι δώσαμε το παιχνίδι και δωροδοκηθήκαμε με στοιχήματα είναι τρελό. Έδειξα μόνο σεβασμό και δούλεψα πολύ σκληρά για αυτή την ομάδα και την πόλη για 9 μήνες, χωρίς να λάβουμε ούτε μία πληρωμή για μας και την οικογένειά μας. Είναι τρελό να καταστρέφουν τα ονόματά μας. Κανένας δεν ήταν αρκετά άντρας να έρθει κατά πρόσωπο και να με αντιμετωπίσει. Είμαι πληγωμένος από την ήττα, αλλά έπειτα από αυτή τη δειλή απάντηση, είμαι χαρούμενος που δεν υπάρχει ομάδα, έτσι δεν θα υπάρξουν παίκτες να περάσουν ό,τι έπρεπε να περάσουμε εμείς», αναφέρει στην απάντησή του ο Πόσλεϊ. 

Μάλιστα, ο Αμερικανός έλαβε απάντηση από τον Τσέικ Σανέ, που αγωνίστηκε πέρσι στον Κόροιβο, λέγοντας: «Λυπάμαι που το ακούω αυτό φίλε. Ο Κόροιβος ακόμα μου χρωστάει λεφτά, αλλά ξέρω ότι δεν θα τα πάρω ποτέ. Δεν αξίζουν να έχουν καμία ομάδα σε κανένα επίπεδο».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top