Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Κόροιβος

Απίστευτα πράγματα στην Αμαλιάδα! Ακύρωσε τα εισιτήρια δυο παικτών ο Κόροιβος (pic)

Football
10117

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον Κόροιβο Αμαλιάδας μετά την ήττα-σοκ από τα Τρίκαλα που σήμανε τον υποβιβασμό της ομάδας στην Α2 κατηγορία


Απίστευτα πράγματα στην Αμαλιάδα όπως μεταφέρει το Sportando, με τη διοίκηση του Κοροίβου να ακυρώνει τα εισιτήρια των Μάρκους Πόσλεϊ και Τζαχίλ Κάρσον που ήθελαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Πλέον οι δυο παίκτες που είναι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα βγάλουν δικά τους εισιτήρια για να πάνε στην χώρα τους και να δουν τις οικογένειες τους.  Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι δυο παίκτες είναι στο στόχαστρο της διοίκησης για το τελευταίο ματς με τα Τρίκαλα με τον κόουτς της ομάδας να το λέει και στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς. 

«Επειδή ακούγονται διάφορα πράγματα. Δεν θέλω να πιστεύω ότι αυτή η ομάδα τρυπήθηκε από κάπου. Αν αυτός που τρυπήθηκε είναι Έλληνας, δεν θα ξαναβρεί δουλειά ποτέ. Για ποτέ όμως, κι αυτό είναι υπόσχεση προσωπική: θα τον βρω! Με τους Αμερικανούς δεν έχω σχέση, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Αν υπάρχει Έλληνας που είναι ύποπτος, θα τον βρω και θα τον σκίσω» είχε πει ο Έλληνας τεχνικός. 

Και επειδή με τους Αμερικάνους δεν ασχολείται αυτός είπε να ασχοληθεί η διοικηση, η οποία προέβη σε μια απίστευτη κίνηση τιμωρόντας ουσιαστικά τους δυο παίκτες και πλέον δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. 

Πάντως να τονίσουμε ότι οι ΝτεΚόζι και Κεμπ ταξίδεψαν κανονικά χωρίς πρόβλημα για τις ΗΠΑ με εισιτήρια από τη διοίκηση του Κόροιβου και σε συνδυασμό με το μήνυμα που έφτασε στα κινητά των δυο παικτών και το οποίο έλεγε ότι «Νας σας φέρει η ζωή αυτό που κάνατε στην ομάδα φέτος» δείχνουν ότι κάτι υπάρχει με τους δυο παίκτες μιας και όπως λέει και η φράση «Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά». διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top