Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Κόροιβος

Σκληρές δηλώσεις από Καλαμπάκο: «Είμαι ο μοναδικός ηλίθιος που υπάρχει στην Αμαλιάδα»!

Football
9452
Δακρυσμένος αλλά και σκληρός ο Ντίνος Καλαμπάκος μετά τον υποβιβασμό του Κόροιβου * Τι είπε ο Τακιανός

Αναλυτικά:

«Η πόλη αυτή είχε περιβάλλει με αγάπη και στήριξη τον Κόροιβο Αμαλιάδας, δυστυχώς τους απογοητεύσαμε. Και την διοίκηση που μάτωσε τέσσερα χρόνια να τον κρατήσει στην Α1 και τους συνεργάτες μου που δεν μπόρεσα να τους εξασφαλίσω ένα καλύτερο μέλλον. Συγγνώμη από όλους αυτούς. Ήμουν ηλίθιος που δεν κατάφερα να τους πείσω ότι η ομάδα παίζει την ζωή της την τελευταία αγωνιστική. Είναι το πιο ηλίθιο πράγμα να νομίζουμε ότι τελείωσε η δουλειά.

Δεν θέλω να πιστεύω ότι 'τρυπηθήκαμε'. Αν είναι Έλληνας παίκτης δεν θα ξαναβρεί δουλειά ποτέ, με τους Αμερικανούς δεν έχω σχέση. Αν είναι Έλληνας ύποπτος θα τον βρω και θα τον σκίσω. Σαράντα λεπτά όλα τα πράγματα στο παιχνίδι ήταν ανώμαλα. Πάλι εγώ φταίω που δεν το κατάλαβα και πήρα μία πόλη μαζί μου. Αυτοί καταστράφηκαν, είχαν άλλα όνειρα και όραμα, για την ζωή τους. Ζητώ συγγνώμη από όλους, κανείς δεν άξιζε αυτό το τέλος, φταίω μόνο εγώ».

Φώτης Τακιανός  (Προπονητής Τρικάλων BC Aries): «Καταρχήν να πω ότι είχαμε το περιστατικό με τον Carson, το οποίο είναι πάνω από ομάδες, νίκες και ήττες. Εύχομαι περαστικά και πάνω απ’ όλα να είναι καλά στην υγεία του. Αυτό είναι το πιο βασικό. Σε ότι αφορά το παιχνίδι, θεωρώ αυτή τη στιγμή ότι πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλό μας, είναι μία ομάδα σε δύσκολη θέση.

Εγώ να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μου και το team γιατί με την νίκη αυτή βάζουν σφραγίδα στην αξιοπιστία και την αγωνιστικότητα του πρωταθλήματος και είμαι περήφανος. Αν η ομάδα μας είχε καλύτερη οργάνωση δεν θα έπεφτε. Εμείς ήρθαμε σήμερα αποφασισμένοι για να παίξουμε, όπως κάναμε στα περισσότερα παιχνίδια».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top