Αρχική  >  Ελλάδα  >  Stoiximan.gr Basket League  > Κόροιβος

Καλαμπάκος: «Είμαστε άδειοι ψυχολογικά...»

Football
8615

Ο τεχνικός του Κόροιβου στάθηκε στην ψυχολογική κατάσταση της ομάδας του


«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι πρέπει να είναι αρκετά ευχαριστημένοι και την ομάδα με το πρόσωπο που παρουσιάζουν. 

Για το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός, εμείς όχι. Το κακό για εμάς είναι ότι είμαστε σε παρατεταμένη κακή φόρμα. Ίσως είναι η πίεση, η κούραση, η ψυχολογία, δεν ξέρω τι είναι θα το βρούμε όμως. Συνεχίζουμε για τον στόχο της σωτηρίας. Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε τόσο ότι θα νικήσουμε σήμερα όμως δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την όλη εικόνα μας. Παίζουμε άσχημα και άτσαλα. Θα μαζευτούμε πάλι για να δούμε τι θα γίνει. Ο ΠΑΟΚ δεν μας έδωσε την ευκαιρία να γίνουμε ανταγωνιστικοί, ήταν ήρεμος και καλύτερος. Το παιχνίδι καθαρίστηκε στα πρώτα 15 λεπτά. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ», σημείωσε αρχικά. 

Για τον Κάρσον: «Ήταν ο μόνος που αντέδρασε σήμερα. Ελπίζω να βάλουμε στην τσέπη την εμφάνιση και να βρούμε και άλλους και να τα πάμε καλύτερα στη συνέχεια».

Για την κατάσταση της ομάδας: «Αυτή τη στιγμή είμαστε άδειοι συναισθηματικά. Θέλει δουλειά στο ψυχολογικό κομμάτι. Νομίζω ότι με τις μεγάλες διακοπές που υπήρχαν φέτος, τράβηξε μακριά το πρωτάθλημα. Πέρυσι τέτοιο καιρό τελειώναμε. Έχει δρόμο ακόμα και ελπίζω να τα καταφέρουμε».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top